Monday, May 25, 2009

ChomelCraft Giveaway

My ever talented friend Cikgu Jijah sedang membuat projek 'giveaway' di blog chomelnya!! So tunggu apa lagi??? sila la terjah blognya itu!! Cikgu Jijah ni dah le pandai masak..pandai menjahit baju (baju kurung kanak2 hasil tangannya sangat kemas okeh!!!), sangat kreatif dan talented dalam hal-hal arts and craft nih!

Kalau nak cerita pasal hasil kerja dia memang tak terkata la..huhu as per stated previously kat entry saya yang pasal felt bugs. Memang sangat comels lah her latest clip ini!! (tetiba meroyan nak baby kecik,buleh???) ngeeeeee!!! Takpe, baby besar saya pun pasti comel apabila memakai clips hasil tangan cikgu Jijah jugak!! Cikgu Jijah pasti perlukan model pelbagai peringkat umur kan?? cikgu kan??? :P mak budak ni pun comel jugak kalau nak jadikan model chomel craft cikgu jijah oiii!!! lol mak rela you!!! awwwww!!! (ahaks!! tak kuasa nak nyibuks 'enterprem' gak boleh???)


2 comments:

knv on May 25, 2009 at 12:10 PM said...

memang comellah!!

kiut miut semuanya!

thanks for the link!

:P

Jijah on May 25, 2009 at 9:16 PM said...

amboi melambungnya puji... heehhe takdelah awak biasa2 jer semua org beh buat kalau RAJIN hehehehe

thanks muah muah!!

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess