Friday, May 29, 2009

Aku telah jatuh cinta...

Someone had fall in love....


and this should not happen.....


because....



it will definitely makes someone miserable...



someone had fall in love with....




















p/s: pic of course credit to the name as per pic ;)

10 comments:

kaezrin on May 29, 2009 at 3:41 PM said...

itulah dah terjebak....masalah dunia ok..............

Hana on May 29, 2009 at 3:43 PM said...

mmg cantik erna... scallop itu... nnt balik kita nak try wat plak!

Marisa on May 29, 2009 at 3:51 PM said...

yg biru flm fb tu munaw ke hajaba

Erna on May 29, 2009 at 4:02 PM said...

elin- giler bahaya okeh!!! huhu
hana- ok ek?? scallop cam teringat langsir plak haha
marisa- tu hajaba. munaw aku baru try pakai today sbb beli pun last sun kan.. hari ni dress down fr baju subsidi :P

knv on May 29, 2009 at 4:12 PM said...

heeeeee.... langkah untuk tidak terjebak,

jangan masuk itu kedai!


ehem! saya masih dapat menahan diri dari melangkah ke dalam!

:P

mamaDhea on May 29, 2009 at 4:26 PM said...

ala, tunjuk laa gambar sekali.. ;)

Hana on May 29, 2009 at 5:20 PM said...

waa..
tak pernah cuba lg tudung ni..
tp teringin juga sbnrnya.. hihi..
cuma muka bulat ni sesuai juga ke?

MN on May 29, 2009 at 7:10 PM said...

jeng jeng jeng...

sekali hang ajak aku teman, 1000 kali aku boleh tolong temankan *wink wink*

kaezrin on May 29, 2009 at 10:44 PM said...

muka bulat ke bujur ke semua ok ajer rasa bila pakai munawarah..ops no offense for those yg favour another brand...

and yes aku juga sudi menemani mu....

n.i. on June 1, 2009 at 12:43 PM said...

welcome to the club!!! hehehe

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess