Wednesday, October 8, 2008

serabut + fening + panic!

Aku sedang mengalami semua perkara seperti tajuk diatas!

Pagi tadi nak kuar hantar Damia pergi school and daddy to komuter.. kami terpandang banner kat luar area rumah kami!
GOSHHH!!!
Why same date and time?????

to change date kami memang akan menyusahkan semua orang..and for them to change date also memang impossible sebab takkan semata-mata kerana kami sebuah rumah...

hmmmm.... tengah tunggu daddy talk to the President.. dengar apa pendapat dia..
What to do... nak tak nak terpaksa diteruskan walaupun rasa tak sedap hati sebab clash dengan community event..

Raihan- okeh roger! tak kira aku masuk list jugak :P so wajib! lol
Dott - i nak kacau you tapi you nak exam hehehehe no worries! thanks!

6 comments:

arina on October 8, 2008 at 9:13 AM said...

hahaha.. ni nak tanya soklan off topic. camane gayenya nak hilangkan archive ek? letih mak dok godam. buta IT sungguh!

mimielola on October 8, 2008 at 10:20 AM said...

Wah... habis semua entries dah di sorok!

dott on October 8, 2008 at 11:55 AM said...

tuu laa if i terdaya i tolong.. this weekend ada exam tapi tak study study lagi nie malas betul

Erna don;t worry, altho clash the community surely understand you pun dah lama plan ni...

Marisa on October 8, 2008 at 12:46 PM said...

ish.. mmg pening gitu. tak pun korang mintak excuse la... ataupun buat same date tp timing lain2... at least boleh join 2 program.


saya tau kenapa kak ana nak tutup entry.... sbb tak dak smiley ye kat entry dolu2...

kaezrin on October 8, 2008 at 12:48 PM said...

besar-besaran even nyer.. :P

ahaks...

btw i pun gatal nak offer diri nak tolong u..anything roiger and buzz me ok...

Erna on October 8, 2008 at 1:49 PM said...

kakak smiley : sudah ku jawab kan hihi jadik tak?
lola: sorok jangan tak sorok..wakaka
dott: don't worry dear.. u study k! hihi yeah, i just double confirm and the venue not the playground in front our hse. So mcm ok sket la..
marisa: takyah excuse pun takpa..bukan depa paksa join pun :P cuma tak sedap la dah dok bermasyarakat gitu ;) tapi takleh nak tukar apa dah..
kaezrin: idok le besor mane nok! satu mende tak siap lagi ni weihh!!! ya,ya! sure i'll kacau u if anything within your expertise ;)(mak udah konfem sama itu 'anand'! mekasih!)

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess