Tuesday, October 7, 2008

errrrr

err.. aku kan terkedu tetiba tengok view for today dah cecah 120 org!
ermm..apa la sangat kan banyak tu..tapi, yang benornya mak idak la sangka banyak itu orang nengok blog ini.. kengkawan yang tau blog ni pun berapa kerat jerk.. :P
so, aku takut weeiii! huhuhu.. cecepat aku nak lenyapkan entry bergambor aku!
harap maaf :P
peace!

p/s: adakah aku pun harus menjadi mrs.smiley? kuang kuang kuang! sila beri tunjuk ajar pn.Smiley! :P

6 comments:

arina on October 7, 2008 at 5:24 PM said...

tempek jgn tak tempek. macam2 jenis smiley ada kat internet tu haahahahahahahah!

pinkytoe on October 7, 2008 at 5:54 PM said...

eh aku ada permasalahan ni. aku tak reti nak tulis kat superwall fb nak confirm ke idak aku mai brp orang. (alamak...adakah ini closed invite dan secara tak sengajanya aku tak terbongkarkan rahsiamu -maapla yea) Aku insyalah mai. tapi jgn peduli la brp orang sebab aku makan pun tak brp banyak (hahahaha) tapi sebab aku tak berapa berani nak janji, aku cadangkan ko tak yahmasuk list katering nama aku la. ok

mimielola on October 7, 2008 at 7:35 PM said...

Udah la ko.. Dah ko glamer di FP nun, mana ko pegi pun, surely org 'jumpa' punya lah

Marisa on October 8, 2008 at 7:50 AM said...

tu la... glemer u....
tp kalau 120 org yg masuk tu ibu2 mcm kite2 ni ok la... jgn yg lain2 udah ler....

Fid on October 8, 2008 at 3:09 PM said...

erna
aku pun nak kata
udah le ko erna ooiii
ko glamer kat FP tuh..mana nak lari lagi hahahaaa

seribu smiley pun..ko tetap diingati hahaa

Fid on October 8, 2008 at 3:10 PM said...

chopp
tang FB tu aku rasa aku perlu tutorial la
ke sbb dah berusia aku jadi lembeb???

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess