Tuesday, September 2, 2008

Sudah dijual! Disney's Princess Magazine-Sept'08



Ruangan 'seni&kreatif'
updated 4.48pm!
Note:
Sebenarnya Damia terpilih untuk menjadi penghias ruangan 'seni&kreatif' dalam majalah ni sebab dulu, masa edisi ke-2, Damia dah menjadi 'Kelab Puteri Disney'. Gambar masa tu mommy yang hantar la. Salah satu ruang dalam majalah tu ialah 'Kelab Puteri Disney'.
Terbuka kepada puteri-puteri berumur 3-12tahun. Once dah jadi ahli kelab puteri disney ni, ada kemungkinan boleh terpilih untuk menhiasi ruang 'seni&kreatif'. Kali ni, bukan sendiri-sendiri amik gambar la..tapi berpeluang pergi photoshoot di studio profesional 'DeOne' kat Sri Hartamas tu.. kalau nak pergi PS kat situ sendiri tidaklah ku mampu!! mahal banget okeh! Kawanku pernah pi PS anak dia kat situ RM700++ kak!!! terkujat mak dengornya! tapi banyak le pakaian tukar-tukar gitu.. isk, tapi idakle mampu nak menghabiskan banyak tu utk ps.. yang terlebih duit tu buleh la.. depa memang profesional. Dapat bawak balik beberapa keping je pun! Kalau nak burn cd, depa charge jugak tau! Per gambar bukan per cd!
Damia yang pada awalnya geli geleman dengan baju ropol-ropol itu (dia nak baju snow white yang sebenornya okeh! lol ) buleh tersenyum bila photog tu mula shoot. Ada la gelagat-gelagat lucu yang depa buat nak kasi muka masam mencuka anakku ini tersenyum manis begitu..cewah!
Satu pengalaman le dapat pergi photoshoot kat studio pro macam tu. Menjawab pertanyaan Ana, takde bayaran. Kira bayarannya dalam bentuk free photoshoot gitu. Kira okeylah.. dapat gak kenangan ;)
So ni kiranya kali kedua Damia muncul dalam magazine ni. First masa jadi ahli kelab disney, secondly untuk edisi bulan ini. Thanks to Mrs. Editor! ;)

13 comments:

arina on September 2, 2008 at 2:58 PM said...

hamboi2!!! dah jadik artis gitu! bila nak bagi auntie autograp ni damia?

err.. depa bayar tak for this session erna? just curious!

Kunam on September 2, 2008 at 3:18 PM said...

amboi! Glamourrr Damia! u look so preety!
Congrats to you Damia! ;)
Erna, send her my message ya!

rizza on September 2, 2008 at 3:34 PM said...

amboi..masuk majalah...
glamor tu

"selamat berpuasa n berbuka puasa.."

Erna on September 2, 2008 at 4:41 PM said...

ana: artis? takde artis2..eiii takmo arr!naudzubillah!
alahai, ni mag disney ajer..dulu pernah hantar gambar Damia kat 'Kelab Puteri Disney' dlm majalah tu.

kunam: thanks dear! will do;)

rizza: selamat berpuasa to you too!

Ms Lola on September 2, 2008 at 11:01 PM said...

Ahahaha.... Yg namanya mak Arina ni kan.... Adoiiii

Tp, kalau jadik artis, auntie pun nak otograp Damia jugak :P. (Hangin je Erna ni kang aku dok sebut2 lg pasal artis) :P

Marisa on September 3, 2008 at 8:02 AM said...

wah.. beshnya.....glemer gitu Damia nih!!!

Yan on September 3, 2008 at 9:00 AM said...

alalalala.. mmg princess! btw, kelab putera disney ada tak?

Fid on September 3, 2008 at 9:21 AM said...

amboi2.......

kalau nak join bleh???

jadi black witch!

raihan on September 3, 2008 at 11:37 AM said...

amboiii...glemer anak dara ni....x de can le anak aku nk masuk mag ni...ahakkksss

mrs noba on September 3, 2008 at 12:14 PM said...

adoi..nak tunggu my girl masuk kelab puteri lambat lagi la nih!
hihihi...

Mommy Hafiy on September 3, 2008 at 5:21 PM said...

pretty princess damia u deserve to be one!

selamat berpuasa!ampun maaf kalau ada tersalah kata..halalkan segala komen2 yer...lambat sikit bagi ucapan sbb internet down kena patah kilat..hahahhaa

madamoiselleczar on September 4, 2008 at 11:16 AM said...

ihiks...there u go princess Damia! mmg cantik mcm puteri...hehehe..ramai ler yg dtg meminang lps ni erna weih..ngehehehe...kasi up skit harga weih...hihihi....btw, ada potensi bley jadik cover girl plaks lps ni beb :)
aku dgn cik yan tunggu keluaran Putera Princess la gamaknyer ;p keh keh keh

Erna on September 4, 2008 at 4:34 PM said...

lola: hang ni kan!!

marisa: thanks!

yan: haha tunggu aku terbitkan kelab putera pulak yer! :P

fid: buleh ajerrr ahaks!

raihan: haha..kena coba lagi satu,kot2 kuar princess lak :P

mrs noba: haha..takpe. Masuk kelab lain dulu sebelum cukup umur hahaha

nor: salam nor! selamat berpuasa too! ampun dan maaf jua!

za: hahaha.. hangpa berdua tunggu terbitan Putera Disney plak yerrr!

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess