Friday, August 22, 2008

Off to Dating :P & Happy Weekend!

Selamat berhujung minggu friends....
Sungguh bz minggu ini.. 3 birthday parties and 1 kenduri to attend.. 1 on Saturday, 3 on Sunday (please don't lock me at your house Dott..i need to rush to another party after that hahaha)
Damia excited the most.. 2 pool parties and 1 football! Asik bertanya bila nak pergi.. hehe
We are ready to partaaayyyyy!!!! melantak je la labu..dah nak dekat bulan pose nih :P lol!!

Sebab anak-anak nak bersuka-ria diharijadi teman-teman nanti..maka harus memberi laluan kepada mommy pada malam ini ya.. :P

I'm off for a movie date with my ex-fiance tonite.. but aku plan nak pergi early untuk mengelakkan jam-peak hour (cakap je la nak beronggeng dan ber'retail therapy dulu :P) .
What movie? cerita basi daaa... 3 minggu berturut2 aku cuba nak set date tengok movie ni tapi pelbagai halangan berlaku.. so, insyaallah tonite i have a date with 'Dark Night'!

4 comments:

MoMmy Balqis a.k.a Nury on August 22, 2008 at 4:48 PM said...

hei erna...1st time i visit ur blog hehehe....wahh sungguh pack ur weekend ni ek anyway hope to see u lama tak jumpa u last jumpa pun masa bday danish.So have fun tonite & have a nice weekend with the kids party

Kunam on August 22, 2008 at 4:54 PM said...

Happy Weekend to you and all!

Fid on August 25, 2008 at 9:06 AM said...

amboi!

Erna on August 25, 2008 at 12:05 PM said...

nury: ha? alahai maluuu...hahaha macam mana bleh sampai sini :P
welcome..welcome.. takde apa la blog i ni merapu meraban je :P
nice to catch up with you last weekend!! ;)

kunam: thanks!

fid: haha.. giler best nyah Dark Night tu.. tak sangka plak 3 jam.. terus anak-anakku tido umah atuk&opah je malam tu :P dating sampai ke pagi le mommy and daddy! ahaks!

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess