Thursday, April 24, 2008

ICU

Hhuhuhu..tensen ni..sampai bila la microwave aku tu dok kat ICU?
khabar beritanya dah sampai ke ICU Kuantan!
spare part yg depa dah ganti kat KT masih tak dapat mengembalikan microwave ku itu!
so depa kena hantar ke Kuantan!
huhu..leceh sunggoh la ni...
nak panaskan lauk semua..
nak double boil coklat aku..
haish! ni semua melambatkan kerja aku!
aku tunggu ja berapa bill sampai nnt!
kalau harga lebih daripada beli baru...nangis la!!!!!

3 comments:

Yan on April 25, 2008 at 10:52 AM said...

hang ni.. topik bikin seriau jaa.. hinsh.. weh, apa bikin pkl 1 pagi pun lu tatak tido.. keh keh keh..

Erna on April 25, 2008 at 2:11 PM said...

kahkahkahkah...
tapi serius weii! takdak microwave ni bikin aku tak keruan..jenuh nak panas lauk sikit pun kena masuk periuk/kuali.. kalau dak aku masuk ja terus lauk dlm pinggan tu panaskan..eeeee.... bertambah kerja aku nak basuh periuk..pinggan lagik! :P

rizza on April 25, 2008 at 5:50 PM said...

hehhehhe ye betul.....dulu2 aku tak kisah tak de microwave..sejak dah reti guna n leh masak kari dlm tu (dulu2 le masa kat motel canada tu...benda tu je ade ..hehe)....memang senang le..

semoga cepat le keluar icu ko nye microwave yee

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess