Thursday, September 24, 2009

Happy 6th Birthday Damia Batrisyia


Small do@kampung masa hari raya ke-2. Dia bake sendiri cuppies with pre-mix set.


Semalam, anak dara saya menyambut kelahiran yang ke 6 tahun. Semoga Damia menjadi anak yang solehah, sihat sentiasa dan berjaya di dunia dan akhirat, insyaallah.
Besar dah anak dara mommy ni... tahun depan dah nak sekolah! Mommy love you so much!! (err anak dara mintak ipod bleh??)



p/s: anak dara berkebaya pada hari raya ke-dua. Yang tak tahannya mak anak dara pun tergedix korek almari nak berkebaya jugak :P terjumpala kebaya 7+ tahun yang lepas.. apa lagik, berkebaya la aku jalan satu kampung! ahaks!!






p/s: hari ini aku dah mula kerja. Semalam tak jadik masuk sebab mood kerja tak datang hahaha...ekceli semalam optional sebab aku dah datang hari Jumaat aritu. So tak koser la nak masuk. Tapi hari ni pun cam malas sesangat nak pergi kerja. Aku paksa en.suami hantar sampai depan pintu ofis :P jalan pun lengang lagik.. tensen jek tengok dia dapat bersenang lenang besantaian di rumah dengan anak-anak :(

11 comments:

eridanus on September 24, 2009 at 10:16 AM said...

hi erna.. salam aidilfitri to u and ur famili :)

anndd.. happy 6th birthday to darling damia. manisnye berbaju kebaya. mak dia pun manis :) :)

mommyashvin on September 24, 2009 at 10:22 AM said...

Happy Birthday to Damia! Memang dah besar anak dara u and she looks fabulous with that baju. And u too, maintain body lagik you. *Jeles

Hana Yusuff on September 24, 2009 at 12:12 PM said...

happy birthday to Damia. sekejap je masa.last jumpa Damia pun masa bday last year.

bukan main mak anak dara bergambar.anak dara pun sama.:)

Salam AidilFitri dari kami.

n.i. on September 24, 2009 at 12:42 PM said...

happy birthday damia...

waahhhhhh dah boleh pakai kebaya... jeles ni

mommyashvin on September 24, 2009 at 3:04 PM said...

erna, where did you get the cuppies stand?

Mrs.Nury on September 24, 2009 at 3:23 PM said...

Happy 6th bday Damia....wahh mak budak pun berkebaya ker?u look so slimla erna tak mcm mak budak ok

knv on September 25, 2009 at 8:53 PM said...

fuhh bergetah sungguh dua beranak!

na, kat sini ada sebijik rupa macam hang. terubat rindu dendam den hahahaha.. duduk pun selang few rumah aje...

kabare weh?

selamat raya...

Marisa on September 28, 2009 at 10:01 AM said...

cantik la baju tu Erna. Saya ada buat 2 helai kain mcm tu la... tp tak dan pi cari baju lagi...

riniy on September 28, 2009 at 2:48 PM said...

happy 6th bday damia..selamat hari raya erna..

MrsSluRp on September 29, 2009 at 2:53 PM said...

Happy 6th Birthday darling Damia Batrisyia!!

cuns nya berkebaya..mak nye patutle sbb sgt kurus maka sesuai le berkebaya gitu! ;p

ibu 2AZ on September 30, 2009 at 8:31 PM said...

happy 6th birthday Damia..u look slim cam anak dara gitu..

selamat hr raya erna..i add ur link ye..

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess