Tuesday, August 4, 2009

Weekend getaway & Outdoor PS with KC!


This 2 pics credit to KC!
(sneak peak baru tapi dah meroyan gediks nak letak jugak :P)
checkout her great work here --> (http://littlebigshots.wordpress.com/)


KC is our favourite family photog! Thanks KC for our yr 2009 outdoor potraiture session!
(Yer, tetiap tahun mesti ada photoshoot dgn kc.. outdoor, my kids birthday!). Hari tu tiba-tiba En. Suami berkata "eh, tahun ni kita belum buat lagi photoshoot. Dah lama kita tak amik family picture!". So, terus la plan and booking date dengan KC! Sbb our last session masa bulan 12 tahun lepas which is Danish punya birthday party.

Initial plan was to have it around KL area..but unfortunately due to that 'memorandum ISA' thingy (grrrrrrr!!!!) so we have to change place. Tensen okeh!! Almost nak cancel but then thot of having short break at Pullman.. so di Pullman la kami ber'fotogediks'!

view from our room..
Rafflesia tower.. Borneo concept.

Still banyak tower lain yang belum habis dibersihkan dan digunakan..ada Chinese, Malay concept semua la.. Maybe once dah bersih and fully utilised semua tower baru cantik kot.. but hari tu ok gak..because mostly all facilities for kids dah bleh guna..they have kiddies room, WII room, game room, bicycle for rent and pool! We all guna semua sepanjang stay kat situ! hehehe...and D&D enjoyed it very much!

Kesian Danish tetiba tanya "nak naik airplane!" Alahai, tahun ni kita takde holiday naik airplane la sayang oi!! Awal tahun dulu gawat, then dah H1N1, then mommy pun keja tak dapat cuti... kita cuti2 Malaysia je la ek! Tu pun time weekend jerk sbb mommy hanya bleh start amik cuti Feb 2010!!!! arghhhhhh!!! SEKSA JIWA RAGAKU!!!

Lama tak bercuti ke hotel, terserlah keceriaan di wajah anak2 bila dapat 'olidei'!
haish..rasa dah tuadewasa sangat plak tengok gambor anak2 dah besar nih :P


8 comments:

knv on August 4, 2009 at 2:48 PM said...

*sigh*

cepat aje masa berlalu kan? rasa macam sekejap aje depa jadi baby. la ni semua dah panjang2 pun haa!!

btw,
serius setahun baru leh amik cuti? sabo ajelah!

:P

Fid on August 4, 2009 at 3:35 PM said...

erna
awat danish nampak macam dah teruna sgt??hang bg makan apa??
aku memula ingat anak sapa le tuh tgk2 ada mommy dia
dah besaq!!!

Erna on August 4, 2009 at 4:00 PM said...

knv- tu la..terasa rindu plak time depa ni kecik2..
ha'ah..menahan sabo yg amat je la aku ni!

fid- kan?!! aku rasa cepat benar dia dah besar huhuhu makin meninggi dua2 nya. Mulut Danish pun dah pot-pet..dah pandai nak menjawab bagai *sigh*

Juliaty on August 4, 2009 at 8:04 PM said...

wah berfotogediks kat pullman..i like the idea ;) penah pegi makan jee..mmg cantek sittew.nanti gamba full version dah siap bagitahu ye erna. i pun teringin nak try PS ngan KC. maybe one sweet day ;)

rizza on August 5, 2009 at 11:54 AM said...

semua dah jadik 'teruna' anak2 kita ..seiring je...heheh beso dah

analog on August 5, 2009 at 12:43 PM said...

Thanks a lot for this blog.......
It is really great.........

see here

Marisa on August 5, 2009 at 2:14 PM said...

cantiknya gambar!!!

kaezrin on August 5, 2009 at 2:53 PM said...

i heart pullman .

i think the view situ tolak yg kering kontang bangunan2 tgh construct will make a good picture kan..

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess