Monday, July 27, 2009

Ice Age 3

Last Saturday melayan ni...giler best!!! memang dah ketinggalan kami nih :P hahaha tapi sayang terpaksa layan 3D which Danish will not enjoy that sbb dia rimas dan takmo pakai spec tuh.. but we have no choice sebab show yg ada cuma 8.40..kalau show biasa pukul 9.30pm sure D&d dah tido..

It was hillarious, funny and exciting!!! Tapi sebab dah terlalu penat, lagi 45mins nak abis, Damia dah terlelap...then lagi 30mins Danish pun terlelap sama...kesian depa. Sebab dah penat main ngan kawan-kawan masa kenduri siang tuh. Nanti tunggu dah keluar copy bleh la beli VCD or download ;)


1 comments:

Juliaty on July 28, 2009 at 12:32 PM said...

i pun dah try bawak irdina tgk 3d D movie masa Blot..mmg dia takleh nak enjoy sbb rimas ngan spec 3D tuh asyik jatuh jee..last2 i lah kene tolong pegangkan sampai movie abis.by rite diaorg shud prepare special spec for kidskan..Nie tak kids & adult punye sume 1 size.

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess