Wednesday, August 5, 2009

Hatiku berbunga gembira...

buah hati pengarang jantung ku


Tak tahan dah..smlm dalam fb waktu kc tag gambar tu aku dah meroyan.. baru teaser jer! ahaks!! poyo (berjangkit kak non weihh!!). Aku poyo syiok sendirik plak nengok gambor..baru nisfu syaaban harini dah terasa mood nak raya lol!!! mujur puasa dah siap ganti semua.. yeah, this year kami turqoise lagik!

Thanks so much KC!! As always..great photos!! Tak sabar nak tunggu siap semua. Anak dara aku memang susah sket nak senyum kalau bergambar dengan org lain..but dengan KC sebab dah biasa and KC pandai ambil hati dia..she always smile for KC!! That's why aku cakap kat KC, booking sampai Damia kahwin nanti lol!!! And Danish, dah sampai fasa cheeky dia..punyalah seksa nak amik gambar dia. And he'll just just act selamba and pandang elsewhere..as en.suami cakap 'boys will always be boys!'. Takpelah..naturally captured gitu!

Anyway, hope both Aia&Ayin and also KC dah sihat..to Ayin, get well soon!! rajin2 makan ubat yer nanti nak bersukan! ;)

Picture raya kami --> http://mysnapnscrap.blogspot.com/
So, ada sesapa nak 'berfotogediks' raya gak boleh la contact KC cepat!


4 comments:

knv on August 5, 2009 at 2:01 PM said...

sweet sungguh hangpa nih!

:)

Fid on August 5, 2009 at 2:05 PM said...

erna
anak2mu mmg dah besar erk???

MN on August 5, 2009 at 8:01 PM said...

chomel!

MN on August 5, 2009 at 8:01 PM said...

chomel!

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess