Monday, August 17, 2009

Rumah baru..

Salam..

Jemput masuk semua..rumah baru ku hihihi... godek2 tukar last Friday tengah2 malam. Tapi x sempat nak write-up an entry. Ok tak?? me likeyyyy!!

Thanks so much to Layoutgoddes! As you all know aku ni peminat setia layoutgoddes punya hasil seni. Banyak hasil layout (LO) yang aku dah beli! Memang cun and unik. Kali ni layoutgoddes boleh offer new service which is personalized Blog Header! Cool eh?!!

For more info bleh email her kat layoutgoddess@gmail.com. Nak tengok LO scrapbook dulu bleh browse kat sini http://flickr.com/photos/zatul. Blog still under construction katanya hihihi

Ni antara hasil LO yang aku beli from Layoutgoddes dulu-dulu!!



LO by Layoutgoddes
Pic by KC (during our photoshoot with KC 3yrs back..Danish kecik & bam bam lagi!!)




11 comments:

kaezrin on August 17, 2009 at 12:16 PM said...

lawa banget..mmg keje zatul lawo yg amatssss

Ms Lola on August 17, 2009 at 1:07 PM said...

Me likey too!!!!

Hana on August 17, 2009 at 1:16 PM said...

tak sabar tunggu kita punyerr!

CY3.5 on August 17, 2009 at 1:49 PM said...

vavavava.. masing2 bertukar langsir, karpet bagaiiii..

Mrs.Nury on August 17, 2009 at 2:01 PM said...

cantik memang cun habis la....kite pun nk tryla.

knv on August 17, 2009 at 2:06 PM said...

cantik laa! tak nak jemput house warming ke?

*wink*

Mama Adib on August 17, 2009 at 2:14 PM said...

cantik

aaa bila house warmingnya

MrsSluRp on August 17, 2009 at 2:50 PM said...

wahhhh sgt cantikkk! color sungguh cool! i loiikee ;p

MN on August 17, 2009 at 3:48 PM said...

oooo..i like! :)

rizza on August 17, 2009 at 8:05 PM said...

cantik.. tenang je...

n.i. on August 17, 2009 at 8:56 PM said...

i loike! ada unsur2 personal touch...

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess