Tuesday, March 10, 2009

Meningkat usia

Semalam meningkat angka yang baru untuk aku :P huhuhuhu

Alhamdulillah...syukur diatas segala rezeki dan pemberianNya kepadaku sehingga ke hari ini..kesempatan untuk terus hidup dan bersama dengan orang-orang yang ku sayang..
Thanks for all the wishes and doa yang aku terima.. sms/fb message. Semoga Allah merahmati kita semua juga ;)

My 3D's surprised me with this choc indulgence :P Tapi belum sempat daddy angkat naik atas, lil'D dah menyanyi eppy bday to you kat bawah lol!! Of course Big D and Lil D yang excited nak tiup lilin and potong kek kan!!
Thank you my 3D's!! Love 3 of you to the max!!
Mood nak memblog tak datang lagi sebenarnya ni.. tu pasal ala-ala lemau.. Anyway, last week Sifu show was fantastic!! Memang best! Cuma tempat dia tu macam agak me'limited'kan naluri dan kehenadak hati yang sesiapa biasa pergi show Sifu pasti nak menggerakkan kaki dan ikut sama menyanyi.. itu pun akhirnya semua tertewas, half show sifu sendiri bagi kebenaran untuk audiences berdiri dan menyanyi sama!! hoho!! habis dalam pukul 11.30 malam, aku paksa en.suami tunggu aku nak dapat signature sifu gak untuk programme book :P alang2 dah dia beratur sekali, dia pun mintak sifu sign kat t-shirt konsert dia.. best arr!! dia sanggup tunggu layan semua orang yang beratur! Macam PGL haritu, kitorang terpaksa berebut2 nak ke depan sebab memang limit for 15mins only! But untuk Sifu ni memang dia tunggu hingga ke orang terakhir dalam barisan! Cool eh!
You are the man!!!
3hrs solo show!
khas buat kawan-kawan yang seangkatan denganku yang meminati Sifu!
Aku menanti tarikh tiket release untuk jualan..and purposely beli seat 5 rows from the stage and centre position!
Ni memang wajib kalau tengok show sifu harus dok depan and centre :P
I made the right choice! Memang puas hati!!!

8 comments:

Marisa on March 9, 2009 at 5:30 PM said...

halu... heppi belated besday....
smlm dah perasan yr besday tp tak dan wish....

Marisa on March 9, 2009 at 5:31 PM said...

add: bestnya dpt tgk persembahan live M nasir.

rizza on March 9, 2009 at 6:46 PM said...

wow....

Mrs Noba on March 9, 2009 at 8:01 PM said...

sob sob...
aku tak dak rezeki nak pegi tgk sifu :(

mommyashvin on March 10, 2009 at 10:31 AM said...

Happy belated birthday!

mamaDhea on March 10, 2009 at 11:32 AM said...

happy belated birthday.. ;)

Akma M.Rudy on March 10, 2009 at 5:23 PM said...

Happy Belated Bday babes!
May ALLAH bless u always..amin ;p

Mummy HS on March 11, 2009 at 8:56 AM said...

Happy belated birthday...
Moga rezeki dimurahkan dan sihat selalu..

anak2 sihat?kadang hujan..kadang panas skrg ni ramaila yg tak sihat

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess