Friday, February 20, 2009

Tag 5 perkara oleh Cik Yan

Aku rasa aku pernah buat..tapi di mana ya??? hmmmm
aku rasa aku dah buat kat fp kot..malas plak nak korek fp yang dah bersawang tuh :P so aku belasah je la buat sementara ada mood nak buat tag nih.. :D

5 things found in my bag:
-Purse
-Card case (kes terlebih card sampai tak muat wallet :P kalau tengok dalam ni horror!! segala mak nenek store card semua ada)
-Pen
-Wet tissue & Tissue
-My faithful Lumix DMC-FX 36

5 things found in my wallet
-Mykad + 2 Mykid
-RM & sen
-Lesen kereta lembu :P
-Kad Nikah
-CCs & Bank Cards

5 favourite things in my room
-Katil yang empuk :P
-Segala buku-buku dan majalah-majalah yang sedang Q utk dibelai oleh ku ;)
-Wardrobe & Drawer tempat simpan baju-bajan, dalam-dalaman dan beg-began (kahkah..Ya Ampon! sukati aku merosakkan bahasa jiwa bangsa!)
-Aircond (tak tido aku kalau takdak ni..nak pulak sekarang ni very da hottttt!!!)
-Tempat aku mengadap Ilahi (termasuk la sejadah, telekong, buku2 yg berkaitan dengannya)

5 things I’ve always wanted to do
-Beli dan duduk rumah sendiri
-Ikut anak-anak pergi melanjut pelajaran (kalau oversea)
-Menunaikan haji dengan suami&anak-anak before aku umur 45.
-Ada income sendiri yang tetap tapi kalau bleh nak duduk rumah je jaga anak2 :P
-Melawat dunia bersama keluarga

5 things I’m currently into
-Blogging
-FBing
-Eating -menjadik2 nafsu makan sejak kena GA la! bahaya sunggohs!!
-Browsing
-Reading
-Sleeping :D
dah 6 daa... kihkih

Orang-orang yg aku nak tag
Cik Fid
Madame Za
Hana
Mamadhea
Nor-Hafiy&Halqy

1 comments:

Yan on February 19, 2009 at 6:25 PM said...

alah.. abis effect GA, kau OK balik kann.. kekeke.. lepas ni busy2 keje, sure maintain punyaa.. kau la.. aku tak :P

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess