Monday, August 18, 2008

D&D 1st movie...and it was Wall e



Pukul 11.45 Dr Z ward round.. check Danish. "Ok lah.. you ada neb at home kan... balik lah"

Yeahhhh!!!

Ahh.. "then can go and watch that.."

Daddy signal to mommy - no need lah! ada ke lagi?

Then Dr Z "what?"

hehe.. Daddy: "no, its just that we actually promise her to go and watch movie.."

"Oh, that Wall e yerr? Bestkan? should go!"

"Hah..Dr pun dah tengok ek?"

"No lah.. i just read the reviews..haha"

Dr dah keluar..

"Eh, bukan you reserve on Saturday je ke?"

"No lah.. i reserve 3 shows on Saturday and 3 shows on Sunday! Contingency plan :P and all 3 at diff places and time. hahaha... (evil me :P) So, saturday all gone! For today, 11.20 and 11 show at cine Damansara and gsc Pavillion also lepas dah! Left with 2.20 show at Sunway Pyramid!" (ni kes Sabtu tu memang ada follow-up, so takut tak sempat ke etc. Tak sangka plak kes admitted hosp :P)

"Okeylah..dekat je :P"

So, off to Sunway Pyramid! Discharged and ubat pun tak sempat siap :P we'ols just amik time-out slip dulu. After movie habis janji datang balik to settle all bills and amik ubat lol!!!

It's D&d's first time tengok movie kat cinema! They behave well! Yeah rite! because half way both of them fall asleep lol!!!!!! The most excited girl pun tidur! Sabor je la... sibuk nak tengok movie..nak tengok movie. Sekali tengok dah lena... tinggal mommy ngan daddy je la tengok cerita tuh :P I guess the movie tak berjaya curik attention my D&d..hehe the movie just OK for me ;)


7 comments:

Ms Lola on August 18, 2008 at 12:51 PM said...

Kan, kan???? Ok, ok je movie tu... Yang Sofea pulak mmg tak reti nak dok diam - style yg masa aku bawak die pi dating ngan ko dulu la tu. Hadoiii.. kena warning brp kali pun tak mkn saman jugak.

Kesimpulannya, bg aku, agak boring lah citer tu. Ngeeeee..

Marisa on August 18, 2008 at 2:16 PM said...

oo.... aku la yg ketinggalan.... td baca kat blog ms lola... cam blur2 jek..... la ni baru dapat idea apa tu Wall e

Yan on August 18, 2008 at 4:32 PM said...

alaa... OK je ke? baru nak plan tengok.. tp rasanya belum available kat tempat hubby selalu donlot tu.. just kalau setakat OK, baik aku suh laki aku donlot movie lain..

mamalisa on August 18, 2008 at 5:00 PM said...

Salam perkenalan, thanks sebb doakan alisa :) moga berkat doa kalian alisa cepat sembuh, amin

raihan on August 19, 2008 at 12:03 PM said...

ok jer ek???baru plan nak bwk depa g ngk.....kami suka g ngk midnite sbb si kecit tu confirm tido sekerat jalan....aman damai la ket....kalau g siang2 ni...segar jer mata memasing....buleh lagi jalan ke sana ke mari.....
aku ingat wall e ni tgk dvd jer lakot...hikhikhik

arina on August 20, 2008 at 8:41 AM said...

dah sihat dah depa? take care ekk :)

rizza on August 20, 2008 at 9:24 AM said...

semoga D & D sihat sentiasa n cergas...

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess