Thursday, May 15, 2008

My 1st Mother's Day card =)

Thank you dear Damia!
Mommy will keep this and frame it! My 1st mother's day card in my life *cloud9*


5 comments:

rizza on May 15, 2008 at 5:57 PM said...

ala comel nye card tu..

anamiraa on May 16, 2008 at 8:50 AM said...

erna,
my twins pun got to do the same dari montessori depa. tapinya lepas depa bagi kat mama depa mintak balik la pulak..hahahaha! takde maknanya! :))

tapi so sweet kan? berbunga2 gituk!

Yan on May 16, 2008 at 11:10 AM said...

mak ni takde la rupa nak dapat kad bunga2 ye tak.. keh keh keh.. harus le dapat kad mothers day yg ada gambar heli, kereta berbagai.. uhuks..

Erna on May 16, 2008 at 5:10 PM said...

rizza, thanks!
anna, hahaha lawak le pulok dah kasik mintak balik..hehe takpe nnt sok2 pandai le depa tu ;)
yan, janji dapat beb :P tak kisah le gambor helikopter ke bagai haha

Ms Lola on May 16, 2008 at 6:46 PM said...

alalalalalala best nyer dpt kad!!!! aku ni tah bila la nak dpt..

hang tau dak, ada satu kali birthday aku yg ke brp tah, hubby mak tulis je kat magnetic board (doodle pro??!) "happy birthday mama, from afiya & abah".
hmmmmm... lum smpt nak frame, anak aku dah erase, camano lagu tuh???

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess