Wednesday, May 7, 2008

Happy Birthday My Dear Hubby

Dari semalam aku dok browse merata.. buka Pods&Petals semua cari kot-kot ada benda menarik nak surprise kan kat my dear, tapi macam takdak yang menarik. Nak pergi beli apa-apa yang patut, macam la banyak sangat kedainya kan kat sini kihkihkih...hmm.. mlm tadik cari Strawberry kat giant pun takde :( ingat nak wat cheese cake boh stoberi.. tak dapek la jawabnya.
Belated je la ye yang..hehe.




Anyway, happy birthday Sayang! Semoga dipanjang usia, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan diberkati Allah selalu! I love you always and forever!!
My Dear,
A generous heart… A hug waiting to happen… A smile just when I need one…
A husband, a life partner, a soul mate.
What's the earth With all its art, verse, music worth - Compared with love?
No matter what complicates our lives, one thing is pure and simple
- I love you, heart and soul.
Happy Birthday With All My Love!

3 comments:

Yan on May 7, 2008 at 10:29 AM said...

ayat tu ada copyright tak? mak ala2 nak save je bagi kat hubby time besday dia nanti... wahahahaa..

Erna on May 7, 2008 at 11:49 AM said...

kahkahkah!!! lawak sunggoh hang.. belasah je beb..help yourself!
aku pun copyright gak tu..tapi tak ingat mana ntah hehe

Marisa on May 7, 2008 at 4:13 PM said...

betoi la... aku pun nak tiru gak ahh.... hehheh

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess