Wednesday, March 19, 2008

Serabut ke?


Tang bunga tu mcm besar sgt la..aiseh..nozzle haq kecik takdak utk tu.. kena carik buat bunga lain la..
Tang daun suka sangat! akhirnya aku tau nak buat daun..kahkahkah... (peghaqq sungguh nooo!)
Kalau big boss kata ok design camni, aku akan kosongkan belah tengah utk tulis. So jadik mcm lingkaran gitu..
design sebenar oleh yat! Aku memang salute kat design2 dia..unik dan menarik.. tapi bila dpt kat tangan aku jadik pelik dan tak cantik! hahahahaha

6 comments:

rizza on March 19, 2008 at 2:59 PM said...

wei..cantik gak tu....ko berjaya wat lingkaran2 yg sebegitu .....

good job!!!

mai mai.....erna nak amik tempahan kek kawin...sila2..hehhehe

mektwain on March 19, 2008 at 4:53 PM said...

nice!! erna, have u tried using fondant for decorating? tu lagi senang nak belajar sendiri and mmg sesuai sgt2 lah utk buat hantaran tunang/kawin. kalau butter cream ni mmg leceh sket.

Ms Lola on March 20, 2008 at 1:21 PM said...

wah... cakap2 org baking!! mak dgr je lah

anamiraa on March 21, 2008 at 12:00 PM said...

erna,
si yatt punya design memang cantik gileeeee hokay! mak memang suka! tak payah pi kelas deco la hang pi belajar kat dia aje tak boleh ke? hahahaha

memang delicate gile icing kek dia memang boleh drooling la tengok.

mak sokong kalau hang nak pegi kelas2 baking ni. nanti dapat ilmu share kat sini ok.

p/s; dah ok dah kek hang tu. keep up the good work beb!

Erna on March 21, 2008 at 12:33 PM said...

korang...thanks a lot!!! hehe
mek, mak takdak tools dan tak larat nak uli fondant hehe..yg ada tu readymade punya..buat main2 bleh la..
Ana..memang cun yatt punya design! unik dan menarik!

Fid on March 21, 2008 at 2:15 PM said...

wow
tak tercapai akalku!!!!

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess