Thursday, February 28, 2008

Darling Big D b****t mommy vs cow ?!

This morning tengah mandikan Big D,

"Meme mommy dah takde susu ke?"

"Ada..skit jer"

"Ooo..nnt kita amik spray (breast pump dia panggil spray bley?) then kita 'squish,squish,squish'"
errkk!!! terkejut aku..nak gelak ada..tapi maintain lagi ni.. macam mana la dia bleh ingat. Walhal aku guna breast pump tu utk dia jer dulu..masa dia baby before aku resign, lepas tu terus direct feeding. Ooo..maybe ada sekejap aku try expressed utk Danish kot dulu...

"Ooo ye ke..tapi nak buat apa adik dah besar..nnt adik minum fresh milk sama. Meme mommy malam-malam je ni"
Then suddenly dia tukar topik.

"Macam cow tu kan mommy..dia ada long long meme tu kita bleh squish squish... kita amik la 'spray' mommy tu kita squish kat cow"

Ark!!! aku macam terkedu adakah dia samakan my breast ngan cow breast! *shocked* huhuhu..nak nangis pun ada..nak tergelak pun ada! haru dah ni.. lawak sungguh di pagi hari.. adakah teruk keadaan b**p aku sampai dia terbayangkan cow's breast? huhuhu... harus aku kena terjah tempat ms l*l* buat treatment tu! arrkk!!! i really need one! eventho i think its not that bad as compared to COW?! is it that bad? huhuhu!!!!!!!
Then she continue..

"we do like this,mommy (while acting expressing the milk using my breast pump!!?"

"uh-oh? kat cow ke kat mana?" i was confused samada dia ckp pasal cow or br***t since she do the expressing mcm guna my breast pump je..ahaks!

"kat cow la mommy...hmm, mana nak cari cow? "

"mana ada cow...dah cepat mandi nak makan, pi school lagi" I wonder ke mana arah tuju perbualan tu kalau aku layan dia lagi!?

I was just trying to cut the conversation short,sebelum fikiran kreatif dia menerawang ntah ke mana...dan apa plak la comparison utk b****t aku nnt! uhuks! *cry* isk..isk..isk..

1 comments:

rizza on March 13, 2008 at 4:37 PM said...

hahahaah bijak2 ..kelako la dia

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess