Monday, March 3, 2008

Menghitung hari....

Yes...menghitung hari untuk meningkat setahun lagi usia...huhuhu.....

Menghitung hari for our big family trip!! yahoooo!!!
1. visa - processing
2. JR pass - kena tunggu visa settle dulu
3. Ryokan- settle
4. D****y - tengah pilih...but 1 booked.

tak perasan yang hujung bulan ni dah nak pegi.. i keep on telling 'next month!' hehehe

6 comments:

anamiraa on March 11, 2008 at 11:42 AM said...

bestnya la hang!!!

have great fun!

Erna on March 11, 2008 at 12:12 PM said...

aaaa..hang dah jumpa huhu..rumah aku dah terbongkar.. malu weih! hehe
thanks anyway!

Fid on March 17, 2008 at 9:39 AM said...

yg 1st
thank inbite aku

yg 2nd
awat aku ketinggalan???

Erna on March 17, 2008 at 10:35 AM said...

u r most welkom fid! Thanks sbb singgah sini..hehe

hang tak ketinggalan..ramai yg tak tau la..haha ala2 secret home aku nih! baru smlm aku buat open to invited friends jer.. before this aku bukak jer.. Mamafiza org 1st jumpa kihkih..then ana, then rizza. Hehe.. since aku ada buat tag mek kat fp, aku saja takmo org trace aku from fp ke blog aku nih.. hehe..

Marisa on March 17, 2008 at 12:52 PM said...

wah.. ada new home la....
mama fiza mmg expert la. saya yg baru bukak blog pun dia dah singgah..

mado_ct on March 18, 2008 at 12:57 PM said...

ha.aku pon br dijemput nih..hehehehe

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess