Monday, November 23, 2009

D&D Graduation and concert 2009

Semalam, selesai majlis graduasi dan konsert tahunan Damia & Danish. Alhamdulillah, tamat sudah pra-sekolah untuk Damia. Hmm.. dah besar dah anak mommy! Dah macam dapat ijazah je plak semalam hahaha..(btw, Damia dalam perut mommy memang dah naik stage utk amik scroll tau!! :P nyaris mommy tak bersalin atas tu jek! hahaha)

We had a good time enjoying all the kids performances. Danish playgroup pun ada buat persembahan. Ingatkan takde sebab bila balik rumah tanya dia asik kata takde and takmo practise apa pun. Well, he is the only boy dalam kelas yang ada 5 orang hahaha..teacher cakap selalu kena buli dengan girls! Tapi kat atas stage tu, tetiba yang girls semua terdiam and malu-malu nak nyanyi..tinggal la anak bujang kami sorang2 sekuat hati menyanyi guna mic. Hahaha...good boy!!
Balik rumah play balik video, silly me!!! instead of press 'rec' i press 'pause'!! Huaaaarggg!!! tensen makcik! The whole Danish performances takde. Ada cuma masa dia masuk and ending part. Tensen tahap gaban! Lama lagi la nak tunggu dvd from school..


Danish tengah nyanyi..
Ol'mc donald & mana kucing saya song

Damia's melodian performance

Damia's group performance- Thank you Allah and Air mata ibu song..

Selamat terima ijazah ;)

Danish pun nak pakai jugak!!


Next year is a new beginning for Damia. Dia sibuk cakap takmo sekolah orang besar nak sekolah kat situ gak.. hihi jenuh la explain and pujuk dia. Mujur masa assessment test sekolah hari tu ada jumpa kawan sekelas dia jugak. Baru la dia cam rasa ok sket nak masuk sekolah baru. Mommy harap Damia dapat sesuaikan diri and be a good girl okeh!

As for Danish, takde la tempat bermanja dah kat sekolah tu nanti. Kalau tak sikit2 carik Damia. Mommy hope Danish akan lebih independent and boleh bawak diri ya. Hmm..manja terlebih sket dia nih :P



1 comments:

Hana on November 23, 2009 at 12:20 PM said...

erna, proud of d&d too... kita terkilan sket je kat anak kita punya concert. costume memasing, especially girls, sangat la seksi meksi. sejuk mata kita tengok damia...

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess