Tuesday, June 23, 2009

hospitalised again...

Last week, en.suami mengadu muka dia sakit plak.. after the surgery memang akan ada darah mengalir ikut hidung&mulut..but now, sakit plak. Saturday morning aku ajak pi hospital dia kata tak payah pulak.

Semalam, since dia ada follow up... cakap kat Dr yang dia sakit. Bila 'teropong' memang blocked! Erk!! so, Dr decide untuk cuci..hence kena put under GA jugak. Sudahnya admitted terus, pukul 3 tolak masuk bilik OT. Pukul 5 siap..until now masih berdenyut dan sakit katanya. In fact, the 2nd OT lagi teruk kesan daripada the 1st according to him.

Now, he is still in the hospital sebab according to the ENT Dr memang teruk blocked tu and banyak yang perlu dia bersihkan. Hence, kena put on drip antibiotic nak make sure semua kuman terbunuh :P. Last night, berkampung kami anak-beranak kat hospital. Tonight? maybe aku jer kot. Kiddos aku suruh balik ikut mak&abah mertua yang baru sampai dari kampung tadi. Oh..it's gonna be very busy and hectic days..since nak kena hantar kids to school in the morning. Then nak meredah jam pergi kerja. Sbb if nak naik lrt, by the time aku hantar kids and smp station for sure parking space dah takde. So, nak tak nak aku kena jugak bawak keta sampai ofis! (which i really hate that!! i hate the traffics!! the parking rate!! erkkk!!!)

Tapi nak buek camno! Gitulah rutin aku minggu ni gamaknya...semoga Allah berikan kekuatan kepadaku..amiin.


4 comments:

Akma M.Rudy on June 23, 2009 at 9:48 PM said...

take a gud care babes...insyaallah Mr.hubby will recover soon!

Marisa on June 24, 2009 at 8:21 AM said...

Erna, sbnnya your hubby kena sinus ke?

Ms Lola on June 24, 2009 at 8:55 AM said...

TAke care, babe...

Jgn stressssss. Kang, kang,...

Hana Yusuff on June 24, 2009 at 3:45 PM said...

moga cepat sembuh..

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess