Wednesday, May 20, 2009

Amazing blog kah??

Ku terima award ini dari CY dan CF


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

CY ialah
  1. Seorang wanita, ibu, isteri yang lebih dikenali sebagai Cik Yan
  2. Sudah mempunyai 3 teruna
  3. Sedang hamil cahayamata ke-4
  4. Sedang menantikan brownies saya :P
  5. Pakar rujuk IT saya ;) mekasey Yan!!
CF ialah
  1. Seorang wanita, ibu, isteri yang lebih dikenali sebagai Cik Fid
  2. Sudah mempunyai seorang teruna
  3. Seorang engineer
  4. Mahir bertutur dan menulis dalam bahasa Jepun
  5. Pakar penyusuan anak ;)


Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya : (adoyaiiii!!)

  1. Saya masih berada di kantor pada waktu ini (7.13pm)
  2. Saya tengah geramkan seseorang di kantor ini.
  3. Saya sedang membuat kajian dan budget proposal untuk office trip tahun depan yeeehuuu!!! Destination? Bandung hahaha (kesnya kami yg m'sian yg tergedik sgt nak pi sana..yg 'mereka' tu takde la nak sangat..tapi dari segi driver, penginapan, makanan semua sudah boleh kaw tim dengan branch kami di Bandung yesss!!! yang penting save budget supaya lebih $$$ untuk shopping!!)
  4. Saya sedang mencari tailor untuk tempah baju raya
  5. Saya suka melancong tapi sangat sedih sebab tahun ni tak dapat melancong. Ada hikmahnya saya tak dapat ambil cuti kerana baru mula kerja sebab kes selsema b*bi juga semakin memb*bi hinggakan semua orang ketakutan untuk pergi melancong.
  6. Saya tak tau pukul berapa baru dapat balik rumah sebab en.suami masih dalam meeting adusss!!
  7. Saya berdoa dan berharap projek saya di Bahr*in akan termeterai. Insyaallah kalau berjaya projek ni ada peluang saya kena represent company untuk visit ke sana. Amin!!!
  8. Saya dah kering idea nih..
  9. Saya selalu pusing-pusing baca blog kawan-kawan tapi tak berkesempatan untuk tinggalkan jejak. Semakin hari semakin bertambah beban kerja saya kat kantor nih?!! duh!!
  10. Saya doakan anak CY cepat sembuh!

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

takdelah kot..mcm ramai dah dapat jerk kan??


5 comments:

Fid on May 21, 2009 at 9:15 AM said...

weh..sibuk tul noo...

mamaDhea on May 21, 2009 at 10:05 AM said...

sya pon sedang menantikan pembukaan semula utk tempahan brownies yg marbelessss itu.. ;)

mommyashvin on May 21, 2009 at 11:19 AM said...

baru semalam I nak sms u, nak tanya when u gonna open the order for brownies. huhuhu.....altho i dah try buat, but still not the same lah!
p/s : kesian cik yan tu....

Marisa on May 21, 2009 at 12:11 PM said...

wah2.. bz betul tu.... kol 7 masih di ofos... nasib baik rumah your mom dekat... kalau tak.. letih juga tu.

Erna on May 22, 2009 at 11:10 AM said...

fid- makin bz!
mamadhea- errrr :P
mommyashvin-hihi..soon!
marisa-tu la..mujur la doket!

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess