Wednesday, April 15, 2009

1st time i saw you TAG

Tag by CY

Rule #1:

Letakkan gambar anak yg baru lahir. Gambar kalo boleh mestilah gambar yang masih dalam wad, maknanya gambar anak hari PERTAMA..

1. Damia Batrisyia


2. Danish Baslan


Anak kedua ni betul2 fresh kat delivery suite punya picture! Yang 1st kalut2 tak sempat nak snappo dalam delivery suite tapi amik lepas masuk bilik :P But still pic hari pertama.

Rule #2:

Letakkan butir ini :

Nama penuh : Damia Batrisyia
Nama Panggilan : Damia
Jantina : Perempuan
Tarikh Lahir : 23 Sept 2003
Tempat Lahir : Selangor Medical Centre (KPJ SSH)
Berat Lahir : 3.17kg
Cara Kelahiran : Normal



Nama penuh : Danish Baslan
Nama Panggilan : Danish
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 3 Dec 2005
Tempat Lahir : Selangor Medical Centre (KPJ SSH)
Berat Lahir : 3.41kg
Cara Kelahiran : Normal


Rule #3:

apakah harapan korang pada anak ini..

Berjaya fi dunya wal akhirat....

dan korang nak anak ini jadi apa besar nanti... dan KENAPA..?
En.Suami dah pesan agar kami tidak memaksa anak2 memilih bidang yang kami sukai, tapi bergantung kepada apa yang anak2 suka. Cukup sekadar kami berikan peluang untuk menuntut ilmu sebaik yang mungkin dan pilihan terletak di tangan anak-anak. Kami akan berdoa dan membimbing dan yang pasti ia mesti berlandaskan Islam ;)


Rule terakhir....

Mau tag siapaaaa?

Hana
Rizza
Madame
Raihan
Mamadhea



7 comments:

Mrs Noba on April 15, 2009 at 12:42 PM said...

lain benor rupanya D&D!!!

Yan on April 15, 2009 at 12:52 PM said...

bestnyaaa simpan gamba fresh dari womb.. aku nyaris nak taip dari oven.. mengong..

mommyashvin on April 15, 2009 at 1:51 PM said...

i love to them!
how are they now? if got time share here!

Mrs.Nury on April 15, 2009 at 2:54 PM said...

Tak banyak beza muker diorg masa kecik

madamoiselleczar on April 15, 2009 at 6:30 PM said...

noted. will do it later ya. gracias!

arina on April 17, 2009 at 12:07 PM said...

woit!

kabare deknon? rindu lak akak kat hang!

been busy??

:)

mamadanish on April 21, 2009 at 12:06 PM said...

Ur danish..dan my danish dekat2 bday nye..
Hahaha..cuma tahun je berlainan

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess