Tuesday, December 9, 2008

Membayar hutang tag Lola

1. Do u think u are HOT?I am a HOT mama and wifey :P (statement perasan sendirik buleh?)

2. Upload a fav pic of you

dah ropa penyamun tarbus daaa..bila kena 'cat' gitu lol!!


3. Why do u like this picture?
Muka terpaksa diblur hahahaha... pic diambil 7 tahun dahulu yerr!! Masa kahwin..malam sessi tukar2 baju giteww!! This is one of my fav..mak perasan ala Kajol bleh??? ada lagi yang my fav jugak..but takleh la publish here kehkehkeh...


4. When was the last time u ate pizza?
Last week, Domino's Pizza (bapaknya punya besar pizza dia..wajib beli x-tra large sbb aku tebus free voucher untuk dapat free large pizza kena beli 1 xtra large. So, dapat 2 pizza (1xtra large,1large) dengan harga 40+ sajor!! Frankly aku mmg sukar domino's compared to Pizzahut.. tapi masalahnya domino's ni take away jer..nak dine-in takdo.

5. The last song u listen too?
I like to move it move it.. (apa ke lagi..dah ulang berpuluh kali dvd tu la.. sure kepanasan dia asik kena repeat :P)

6. What are u doing right now besides this
Tengah blog round ;)

7. What name u prefer besides yours?
Hmm... sejak lahir aku tau nama yang diberi ni jer... tak pernah terpikir pulak nak nama lain eventho my name selalu org ingat aku ada darah indon lol!! (memang pun, atuk aku asal Padang Indonesia)

8. people to tag
1.Valli
2.Marisa
3.Mamadhea
4.Mama225
5.Dott
6.
7.
8.

9. Who is no.1
Cyber friend.. but i've met her once masa hantar brownies ;)

10. No.3 is having relationship with?
Hubby dia ler kot..sapa lagik? :P

11. Say something about no.5
A lawyer! don't play-play haaaa!! hihihi

12. How about no.4?
Asikla takde rezeki nak jumpa dia ni..hihi..sampai le aku dah pindah KL semula, dia plak dah balik Kelate :P

13. Who is no.2
Ex-senior kat uni, tapi bertemu di alam maya ;)

Okeh ms.lola!! Settle sudah tag ko!! adeii!! dah le takleh copy paste from blog hang..mujur aku leh copy dari MrsNoba :P (mintak izin yer mrs.noba ;) )

9 comments:

madamoiselleczar on December 10, 2008 at 2:06 PM said...

beb..mana gambaq birthday party Danish ittew? nak tenok..nak tenok

Fid on December 10, 2008 at 2:24 PM said...

elehhh cat2 muka plak..mcm aku tak kenai hahahaaaaaaa

muka lawa takyah cat la!

dott on December 10, 2008 at 2:26 PM said...

amboi amboi kajol nie tagg kita laa pulak haha!

aik mana aci birukan muka! kena show the real pictures!!!! hahaha

Yan on December 10, 2008 at 2:37 PM said...

awat takley copy paste? bley ja dong.. Ctrl+V kan ada :)

ni ngelat ni.. cat kaler biru plak.. kalau aku bayar hutang ni nanti aku nak cat kaler itam terus..

Erna on December 11, 2008 at 11:03 AM said...

za: hang bukak fb la beb ;)
fid: kihkih.. mak maluuu!!
dott: kenot show la..hahaha
yan: ye ke? kihkih..aku bengap sket part itu :P cat la kaler lain kasik meriah..kenkonon cat nak matching kaler baju aku tuh lol!!

mommyashvin on December 11, 2008 at 11:28 AM said...

Nanti I bayar k! I pun nak scan gambar kahwin jugak!

farah225 on December 11, 2008 at 3:49 PM said...

mak erna, nanti aku bayar jugak ok.kena carik gambar yg seswai dulu.heheheeheh

mimielola on December 11, 2008 at 5:46 PM said...

Ahhh CIk Yan ni....... bair lah org tak leh nak 'copy' tu....isk..

mimielola on December 11, 2008 at 5:47 PM said...

/biar

Apa saje typo aku hari ni

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess