Tuesday, November 4, 2008

A Good Story

I got this forwarded email from my dear friend..at first i wanted to laugh..but there's a moral of the story...;)

An elderly man in Mumbai calls his son in New York and says,'I hate to ruin your day son, but I have to tell you that your mother and I are getting a divorce; 35 years of marriage... and that much misery is enough!''Dad, what are you talking about?' the son screams.'We can't stand the sight of each other any longer,' the old man says.'We're sick of each other, and I'm sick of talking about this, so you call your sister in Hong Kong and tell her!'Frantic, the son calls his sister, who explodes on the phone.'Like heck they're getting divorced,' she shouts, 'I'll take care of this.'She calls Mumbai immediately, and screams at the old man, 'You are not getting divorced. Don't do a single thing until I get there. I'm calling my brother back, and we'll both be there tomorrow. Until then , don't do a thing, DO YOU HEAR??' and she hangs up. The old man hangs up his phone and turns to his wife.

'Okay', he says, 'It's all set. They're both coming for Deepavali and paying their own airfare!!'


MORAL:
No man / woman is busy in this world all 365 days.
The sky is not going to fall down if you take few days LEAVE and meet your dear ones.
OFFICE WORK IS NOT EVERYTHING IN LIFE
and
MONEY MAKING IS NOT EVERYTHING IN LIFE.
Happy moments, praise God.
Difficult moments, seek God.
Quiet moments, worship God.
Painful moments, trust God.
Every moment, thank God.

6 comments:

farah225 on November 4, 2008 at 11:18 PM said...

erna,
kadang-kadang parents kta nak suh kita balik,tapi tak sampai hati so depa bg hint nak suh kita paham,tapi anak kadang2 tak paham hint yang mak pak bagi.depa bukan nak duit sangat dari kita,depa nak INGATAN daripada kita.

pinkytoe on November 5, 2008 at 11:50 AM said...

Aku tak balik keramat last week. Smalam pak aku call kata dia masak laksa. nak makan baliklah. not that i want to makan, tapi aku get the hint. Nasib baik aku balik smalam. if not, guilty tak tentu pasal

farah225 on November 5, 2008 at 1:12 PM said...

raihan,tu la maksud aku.
aku ingat nenek aku dl slalu tepon pakcik aku kalau tiba time musim durian, cakap kalau nak makan durian balikla.tapi pakcik aku tu tk penah balik melainkan setahun sekali time raya.pastu ada skali tu, dia balik, kena musim durian, tapi bukan sbb nenek aku call.pakcik aku cakapla ngn aku,nenek tk cakap pon ada buah durian.aku bitau nenek aku balik,nak tau apa jawapan dia, "kalau bitau pon tak balik jugak" sayu jerk bunyi masa tu.aku ambil tu sebagai pengajaranla.

MAMA ADIB on November 5, 2008 at 2:06 PM said...

aku masa kecik2 selalu fikir org yang hidup d kl mesti susahkan..

sebabnya anak kepada jiran aku balik setahun sekali je.. kekadang 2 tahun sekali

tp bagi kami adik beradik he he balik kg adalah tempat paling seronok.. pantang cuti mesti balik kg
aku cukup tak suka org gunakan konsep family cuma "mak bapak dan anak"

p/s : mak yang lembab ni baca 2x baru leh gelak story tuh

mommylyssa on November 6, 2008 at 10:15 AM said...

hi there!
i'm going to cut and paste this and give it to my workaholic hubs k! this made me laugh so hard!! btw... i came from mrs. noba's site ;-)

mommylyssa
zaralyssa.tumblr.com

Erna on November 7, 2008 at 2:06 PM said...

korang..betul tu. Kadang depa hint2 saja..tak sampai hati nak cakap terus-terang sebab risau ganggu anak2 kerja etc.. tapi pepaham je la kan! hihihi

hi mommylyssa.. yerp! sure..i pun c&p from email jugak ;)

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess