Wednesday, October 29, 2008

Jemputan buat semua.

Aku sampaikan jemputan bagi pihak Mr.Hubby:



Soft Launch 1st Branch of HSBC Amanah Malaysia



Date: 3 Nov 2008

Time: 10 am - 10 pm

Venue:

HSBC AMANAH MALAYSIA

G361, Ground Floor, Rain Forest, One Utama Shopping Centre

Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama City Centre

Bandar Utama 47800 Petaling Jaya.



www.hsbcamanah.com.my



Silalah datang beramai-ramai!! ada banyak freebies (free coffee voucher etc) for grabs!

Boleh buat balance transfer from your current credit cards to Amanah Credit Cards!! and then bleh terus buka accounts etc..home loan dan sebagainya!!



So, bleh buat all banking transaction kat One Utama! Imagine that! You can shop and banking at the same place! And the best thing, it opens 10 to 10, Mon to Sun! So, during weekends pun boleh buat banking transaction!



So, please drop by if you are around the area! The bank are ready to serve you starting this 3rd November 2008 onwards!! do check out their hip and funky bank! And they'll be more than happy to serve and explain to you about all the products available!!





note: wuish, harus dapat komisen aku nih! hahahahaha friends yang nak pergi let me know! maybe i can meet you there also!!! ;) i'll be happy to meet you and introduce you there!! (isk, serious mak takdak komisen tau! sekadar excited sebab laki mak kerja kat OU! sambil menyelam sambil minum air u'olssss!!! :D

5 comments:

mrs noba on October 29, 2008 at 12:20 PM said...

i heard about it in the radio this morning!
then tetiba otak nih terrelate dgn ur outings kat OU...hehehe

Fid on October 29, 2008 at 1:28 PM said...

ya harus minta komisen!
25%!

Marisa on October 29, 2008 at 2:25 PM said...

syoknya boleh ikut hubby pi ofis (OU la tu!!)

Hana on October 29, 2008 at 5:27 PM said...

salam..
nak kena gi ou la isnin ni.. td dah pos ekspress dokumen.. jgn lupa simpan kan voucher best2 eh.. hehehe..

erna ada kat ou dlm pkl berapa?

Erna on October 30, 2008 at 10:06 AM said...

mrs noba: hihi..nnt leh ingat Amanah ingat kami :P
fid: isk, komisen setakat aku dapat balik laki aku pun dah cukup baik huhuhu.. la ni, tak nampak batang hidung kat umah daaa...
marisa: syiok lerr..kalau ada duit berkapok2..macam kita ni buat sakit hati jugak pi tengok2 ajer :P
hana: yeah, dia ada cakap you nak mail docs semua dah. Hana nak pergi ke? what time? kita bleh adjust janji kat sana ;)

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess