Saturday, June 7, 2008

Selamat tiba di Shah Alam




Aku tak keruan bila baca the real kad jemputan *cry*cry* GILO apo??? kalau aku tau aku takmo piiiiiiii!! masalahnya laki aku pun tatau until after he confirmed kehadiran kami! Before this tengok yang fax copy jer.. huhuhu


6 comments:

Fid on June 8, 2008 at 12:22 AM said...

so macam mana?

mektwain on June 8, 2008 at 10:14 AM said...

waahhh kita dah tgk pics kat facebook!! cantik!! pakai contact lense yg besarkan mata tu ke? or is that your natural eyes?? gorgeous.

mado_ct on June 8, 2008 at 7:26 PM said...

sakan....

Marisa on June 9, 2008 at 8:15 AM said...

dah tgk kat FP... you look so anggun.... plus baju tu sangat la cantik...

Ms Lola on June 9, 2008 at 8:23 AM said...

oh letak gmbr kat fp ke? letak la kat sini sket

Yan on June 9, 2008 at 10:12 AM said...

facebook? harus mak terjah.. tp mak tak add hang lagi kan.. email mana? yahoo tu ka?

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess