Wednesday, May 28, 2008

Kisah sedih bersama Marc Pak Akob :(

Last Saturday, while waiting for Mr Hubby settle maxis bill kat maxis centre..mak merayau dengan Danish sebab mamat kecit ni dah mengamuk.. Then gatal la masuk Marc Pak Akob yang ada tu :PThe SA sangatlah baik melayan makcik ini..(dlm hati kenapa la minah ni baik sangat..huhu takut jer aku terjerat) from the latest bag to the bag on sale dia bawak turun kasik mak coba okeh!! And of course mak dah terberkenan la kat satu beg..tapi udah ditolak sale 30parsen pun harganya masihla bisa bikin jantungku gugur kekdahnya :P
So, mak pusing2 tengok la ada gak jelly shoes tapi color yang sungguh terang..and this SA again offer me to try! Woohoo! takpelah NO THANKS!

Suddenly, bila tengok showcase wallet, again this SA try to grab my attention and quickly amik konci and buka the almari gobok and show me this wallet! Huhu..sangat cantik okeh!! got this color and the one yang mak jatuh centa is RED! leather soft dan slim! It was on sale 30persen jugok.. i was totally jatuh chenta! fullstop!

Tengah belek-belek..suddenly MR Hubby sampai dengan muka masam mencuka..OPS!!! mesin maxis telan duit okeh!!! and kenot do anything sbb cuti have to wait until monday! SUCKS!! there go my darling hubby mood-spoilt! And i just have to excuse myself then..and the SA macam paham and smiling to me..('no problem' wink) Huhuhu...kalau dak harus mak nak rembat *sob*sob* bengong punya machine duit maxis!!!

End of the day..dah bayar parking, otw to the car..suddenly darling hubby said"eh, what about your wallet?" HUARGH!!!! NAK NANGES!!! tapi kat mulut kata "takperlah..next time perhaps.. but maybe dah takde sale le" (dlm hati kata NOW only you ask?hohoho) gitulah kesahnya huhuhu


this is different-french wallet but just to show the RED color yang mak jatuh chenta itu!
I HEART THIS IN RED!

3 comments:

Ms Lola on May 28, 2008 at 5:20 PM said...

huhu.. sedihnya!! tp ye la, kalau dah tgk hubby masam mencuka, takkan le kita saje2 nak masuk line. harus diharamkan utk membeli purse selama 20 thn ni kang :P

Ms Lola Lempicka on May 29, 2008 at 10:30 AM said...

beb, bila mau smpi itu azur? kasi tepek kat sini nanti na?

Marisa on June 3, 2008 at 8:42 AM said...

lawa....mmg lawa....
rasanya aku pun sama la 20 th no purse! Tp kalau handbag tak pe....
sbbnya tak larat nak keluarkan segala benda dlm purse tu...

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess