Friday, March 20, 2009

Rahsia di sebalik blog

Tag by cik lola

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Story of my family. Sebab blog ni berkisar tentang keluarga saya.


2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
link yang sama seperti tertera di atas.. tiba-tiba terasa nak letak nama tu sebab memang menulis pada asalnya untuk tatapan saya dan rakan2 rapat sahaja (dulu private blog)


3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
method? hentam ajelah labu...apa terasa nak tulis, tulis aja!! ku punya blog ku punya sukak!! :D


4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Takde pun.. tapi kalau ada isu sensitive/isu lepas perasaan saya akan private blog untuk akses orang tertentu sahaja ;)


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
Puan Lola rakan seper'merapu'an sejak di SI lagik..hingga ke hari ini. Blog yang suka saya baca sebab sentiasa up to date i.e sentiasa di update oleh empunya blog :P jadi sentiasa ada bahan bacaan untuk dibaca.


6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
Hana
Hana
Elin
Marisa
Fid



4 comments:

Akma M.Rudy on March 20, 2009 at 3:07 PM said...

rajin sungguh pn erna nih menjawab tag! hehhe ;p
saya nih byk gler utang tag..+ kat fb skali...ntah bila bleh bayo ntah! huhuuhh

Fid on March 20, 2009 at 3:26 PM said...

nyah
mak dah kena

Marisa on March 20, 2009 at 4:21 PM said...

nanti i buat ye cik...insyaAllah.. on monday. today bz sket. ni sambil2 je

Hana on March 20, 2009 at 4:50 PM said...

tunggu kita free sket okeh!

 

Based on Cookie Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template
Customized blog header by Layout.Goddess